Wie zijn wij

Ik ben Jok Bindels en ik ben sinds 1987 werkzaam in een openbare apotheek. Omdat ik vaak patiënten spreek die geen baat hebben bij de reguliere behandelingen en/of ziek zijn van de bijwerkingen van de medicatie ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Zo heb ik door de jaren heen een veelvoud aan opleidingen gevolgd waaronder Energetische Eclectisch Natuurgeneeskundige therapeut. Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd als epigenetische/orthomoleculaire voedingscoach bij het BIOK center. Sindsdien volg ik scholingen op allerlei gebied. 

De EEN opleiding heb ik samen met mijn partner Dyon Jentjens gevolgd en in 2009 hebben wij deze succesvol afgerond. Onze doelstelling is het vinden van de oorzaak van het probleem en niet simpelweg het symptoom bestrijden. Er komen cliënten met klachten van uiteenlopende aard die ontstaan zijn door een bepaalde disbalans.

Jok Bindels

Dyon Jentjens

Dyon heeft zich verder nog gespecialiseerd in diverse massages. Tevens heeft hij een opleiding gevolgd voor het Muziekwaterbed bij Math Hansen.

In de loop van de tijd zijn er nog andere activiteiten bijgekomen die terug te vinden zijn bij workshops.

Reacties zijn gesloten.