Energetische stoel URIM

energetische stoel

INFORMATIE E-stoel URIM –  energetische stoel

Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Je lichaam wordt schoner, je hele systeem wordt gerevitaliseerd en je hartkwaliteit alsmede liefde en mededogen worden nieuw geactiveerd. In de rugleuning bevinden zich twee getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt achter de gouden rechthoek en in de armleuningen, onder je handen, liggen kristallen.

DE WERKING VAN URIM

De werking is gebaseerd op frequentietechnieken. De getal symbolieken zijn afgestemd op frequentie- of vibratiepatroon van de afzonderlijke kristallen. Door deze combinatie ontstaat een heel bijzonder energieveld dat diep doorwerkt en het celhelend vermogen stimuleert.

De stoel stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt! De Matrix (energieveld)van de stoel heeft invloed op alle energiebanen, de meridianen en de trillingsfrequenties van het lichaam!

HELENDE WERKING

De matrix, die door de stoel URIM wordt gecreëerd, signaleert alle aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade, treedt allereerst een verlichtend en verzachtend effect op en er zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen plaatsvinden.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, reuma en hoofdpijnen enz.

VERHOGING VITALITEIT

Je voelt je vitaler. Energiebanen gaan beter stromen en je chakra’s worden geharmoniseerd. Doordat je lichaam gemakkelijker afvalstoffen loost voel je je ook beter, fitter en schoner (in het begin soms eerst donkere urine, iets andere lichaamsgeur, snellere stoelgang).

HARMONISERING HERSENHELFTEN

De linker- (ratio) en rechterhersenhelft (emotie) gaan beter samenwerken. Soms is dit zelfs voelbaar in de vorm van een soort correctie of rechtzetting in je hoofd of lijf. Sommige mensen geven aan dat ze het idee hebben dat het skelet wordt geharmoniseerd of dat ze letterlijk “rechtgezet” worden.

URIM biedt je de kans om je lichaam te ondersteunen bij een herstelproces of om sluimerende onbalans in fysiek opzicht, te herstellen. Metingen laten zien dat de stoel een herstellend effect heeft op beschadigde cellen, ongeacht waar die cellen zich bevinden of in welke mate ze beschadigd of gestressed zijn.

Ook kinderen mogen URIM gebruiken, zij voelen ook heel veel. Bij kinderen onder de 3 jaar, is het goed als ze op schoot bij moeder zitten. De energie van moeder en kind zijn nog heel erg op elkaar afgestemd en URIM stemt vanzelf af op het juiste vibratiepatroon, zowel bij de moeder als bij het kind.

URIM herstelt de energie in ongeveer 20 minuten. Je zult voelen dat een of twee keer per week meestal al genoeg is.

 

De E-stoel URIM is ontwikkeld door Monique Timmers

Reacties zijn gesloten.