Bach Bloesem

Dit zijn de 38 Bach Bloesem remedies

Dit zijn de 38 Bach Bloesem remedies

Bach Bloesem

Deze therapie is opgesteld door de homeopaat Edward Bach als alternatieve geneeswijze. Hij leefde in het begin van de vorige eeuw. “Bach” zegt dat de Bach remedies een positieve werking hebben op ziektes die het gevolg zijn van een aangeleerde levenswijze die niet bij een persoon past. M.a.w. door invloeden van buitenaf je manier van leven zo hebben aangepast dat er ziektes ontstaan.

Hij kwam tot de ontdekking dat bepaalde bloesems van planten, struiken en bomen een positief effect hebben op negatieve emoties of gemoedstoestanden zoals angst, twijfel of stress. Het zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt.

We mogen de Bach bloesems niet tot de homeopathie rekenen omdat er geen extreme verdunningen worden gebruikt. Bij de Bach Bloesem worden extracten van bloesems in water opgelost en geconserveerd met alcohol. Er zijn 38 verschillende Bach Remedies. De meest bekende is Rescue. Deze wordt ook bij stress ingezet of paniekaanvallen.

Bach bloesem is 100% natuurlijk en volkomen onschadelijk. Het mag vanaf de geboorte gebruikt worden. Tevens kan het goed gecombineerd worden met andere therapieën.

Deze therapie werkt ter ondersteuning bij het oplossen van blokkades.

 

 

Reacties zijn gesloten.